تقدیر از کارکنان منتخب دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۶ شهریور ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۹۳۶ رویدادهای فرهنگی واحد
به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در مراسمی با حضور آقای دکتر سنائی معاون فرهنگی واحد از کارکنان منتخب و نمونه دانشکده فنی تقدیر بعمل آمد.

در ابتدای این مراسم آقای مهندس محمدی رئیس دانشکده فنی طی سخنانی ضمن خیر مقدم به حضار از زحمات کلیه پرسنل آن دانشکده تقدیر و تشکر نمود. سپس آقای دکتر سنائی در سخنانی تقدیر از پرسنل زحمت کش دانشگاه را از جمله برنامه های واحد بر شمرد و افزود: از نظر دانشگاه کلیه پرسنل نمونه و منتخب هستند و افرادی که مورد تقدیر قرار می گیرند صرفاً بعنوان نماینده سایرین تشویق می گردند. وی به نقش کارمندان در پیشبرد برنامه های دانشگاه اشاره و بر تکریم ارباب رجوع و برخورد مناسب با دانشجویان ، اساتید و مراجعین به دانشگاه تأکید نمود. در انتهای این مراسم 10 نفر از کارکنان نمونه و منتخب آن دانشکده مورد تقدیر قرار گرفتند. شایان ذکر است تکریم ارباب رجوع ، مسئولیت پذیری ، تعهد کاری، نظم و انضباط کاری و رفتار و اخلاق انسانی و اسلامی از جمله ملاک های گزینش کارمندان منتخب بوده است.