تهیه و توزیع نرم افزار دانشنامه قرآنی نسیم رضوان ویژه مدرسین درس آشنایی با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۶ شهریور ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۹۳۴ فرهنگی
به همت گروه آموزشی قرآن معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و به منظور پشتیبانی علمی از مدرسین درس آشنایی با قرآن کریم نرم افزار "دانشنامه قرآنی نسیم رضوان " تهیه و در اختیار آنان قرار گرفت.

گفتنی است نرم افزار دانشنامه قرآنی نسیم رضوان شامل مباحث ترتیل ، ترجمه فارسی گویا، ترجمه و تفسیر ، آموزش ، قرآن نامه ، امکانات ویژه، بانک اطلاعات ، بانک صوتی تصویری و هنر و سرگرمی می باشد.