برگزاری طرح ضیافت اندیشه استادان در واحد تهران جنوب

۲۶ شهریور ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۹۳۱ فرهنگی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، و به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و همکاری معاونت فرهنگی وآموزشی این واحد دانشگاهی، طرح ضیافت اندیشه استادان در دانشکده مدیریت و حسابداری(مرکز قلهک) اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، و به همت دفتر  نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و همکاری معاونت فرهنگی وآموزشی این واحد دانشگاهی، طرح ضیافت اندیشه استادان در دانشکده مدیریت و حسابداری(مرکز قلهک) اجرا شد.

بر پایه این گزارش، این دوره آموزشی که جهت ارتقا علمی و معرفت افزایی دینی استادان در نظر گرفته شده با حضور 41 نفر از اساتید در آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری واحد تهران جنوب با حضور مدرسین: دکتر ایمانی، درس(اصول تعلیم و تربیت اسلامی) و دکتر افتخاری، درس(معرفت شناسی اسلامی و فلسفه علم«علم دینی») برگزار گردید. افتتاحیه این طرح در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران پزشکی با حضور حجت الاسلام و المسلمین دادگر مسئول ستاد استانی نهاد مرکز و حجت الاسلام و المسلمین گل محمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری واحد تهران جنوب و حجت الاسلام و المسلمین تاج آبادی مسئول نهاد واحد تهران پزشکی و دکتر هاشم زاده رئیس واحد تهران جنوب و جمعی از مسئولین هر دو واحد و استادان بر پا شد. در پایان این طرح  مراسم قرعه کشی حج عمره از بین استادان شرکت کننده با حضور مسئول دفتر نهاد نمادیندگی  مقام معظم رهبری و رئیس واحد تهران جنوب برگزار شد که دکتر سهیلا موسوی سیرجانی و دکتر احمدوند از بین شرکت کنندگان به قید قرعه انتخاب شدند.

لازم به ذکر است که استادان پس از گذراندن دروس فوق گواهی پایان دوره دریافت کردند.