با شروع سال تحصیلی جدید

دانشکده علوم پایه در واحد تهران جنوب افتتاح می شود

۰۱ شهریور ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۷۹۲ خبر اصلی صفحه اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، و به همت ریاست واحد و معاونت آموزشی این واحد دانشگاهی، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید دانشکده علوم پایه افتتاح و شروع به کار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و به همت ریاست واحد و معاونت آموزشی این واحد دانشگاهی، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید دانشکده علوم پایه افتتاح   و شروع به کار می کند.

بر پایه این گزارش و طبق اعلام معاونت آموزشی، این دانشکده در راستای  سیاست تخصصی سازی دانشکده ها که در واحد تهران جنوب دنبال می شود، تاسیس   شده و در این راستا گروههای آموزشی شامل شیمی کاربردی، فیزیک و ریاضی کاربردی از دانشکده فنی، و دبیری ریاضی از دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی به این دانشکده منتقل شده است و فعالیت خود را از اول مهر ماه در دانشکده تازه تاسیس علوم پایه دنبال می کنند.

لازم به ذکر است پس از تاسیس دانشکده ی تربیت بدنی و علوم ورزشی و دانشکده ی روانشناسی و علوم تربیتی   دانشکده علوم پایه نهمین دانشکده مصوب واحد تهران جنوب می باشد.