دکتر چگینی در جشن نودانشجویان:

در واحد تهران جنوب سه مسئله علم آموزی، تهذیب نفس و مسئله ورزش را دنبال می کنیم.

۳۰ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۴ کد : ۱۷۵۵۵ سایت خبرها

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد تهران جنوب جشن نو دانشجویان ۱۴۰۰ با حضور دکتر چگینی رئیس واحد، حجت الاسلام والمسلمین علم خواه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونین، رؤسای دانشکده‌ها، مدیران گروه های آموزشی، اساتید و جمعی از نودانشجویان و خانواده‌هایشان برگزار شد.

برپایه این گزارش، در ابتدای مراسم دکتر چگینی ضمن خیرمقدم به دانشجویان ورودی ۱۴۰۰ با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص دانشجو و دانشگاه ها گفت: در واحد تهران جنوب سه مسئله علم آموزی، تهذیب نفس و مسئله ورزش را که از منظر مقام معظم رهبری مورد توجه و اهمیت است سرلوحه کار خود قرار دادیم و به گونه ای برنامه ریزی نموده ایم تا در این مسیر گام برداشته و پیش برویم.

وی افزود: کسب علم همراه با بصیرت و تقوا و تهذیب نفس بسیار مسئله مهمی است چرا که اگر بصیرت نباشد ممکن است از علم خود درجای درست استفاده نکنیم و خطر انحراف وجود دارد.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام والمسلمین علم خواه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری طی سخنان بیان داشت: آرزوم می کنم شما دانشجویان عزیز نو ورود با تلاش علمی باعث ارتقا دانشگاه و همچنین دانشگاه باعث ارتقا علمی و معنوی شما شود.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با اشاره به هفته بسیج و تبریک این هفته به اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد تهران جنوب بیان داشت: حکومت اسلامی مبتنی بر اصل ولایت فقیه بوده و مقدمه‌ای برای ظهور حضرت مهدی(عج) است و  ما بعنوان یک بسیجی باید زمینه ظهور ایشان را فراهم کنیم.

ایشان با اشاره به آیه شریفه وَأَنْ لَیْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَى سوره نجم بیان داشت: خداوند در قرآن می فرماید تنها نتیجه تلاش است که برای انسان باقی می ماند و نتیجه تلاشدهای خود را به زودی خواهیم دید و شما دانشجویان باید به این مسئله دقت داشته باشید که ‌بدون‌ سعی‌ و تلاش به‌ هیچ‌ رشد، معرفت و کمالی‌ دست‌ نخواهید یافت‌ و در همین ابتدا و آغاز راه این آیه شریفه را سرلوحه کار خود قرار دهید و بدانید سعی و تلاش در مسیر حق، وجود ما را می‌سازد.

در ادامه این مراسم دکتر صدیق رئیسی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد و دکتر ولی خواه مدیرکل دانشجویی و فرهنگی، ضمن معرفی خود توضیحاتی در خصوص خدمات و برنامه های آتی معاونت های خود ارائه نمودند. دکتر رحیم پور، استاد و مشاور واحد تهران جنوب نیز از دیگر سخنرانان این جلسه بود.

این مراسم با پخش کلیپ معرفی مجتمع ها و دانشکده های واحد تهران جنوب و اجرای گروه تواشیح محراب همراه بود و با پذیرایی و اهدای بروشور آشنایی با بخش های مختلف واحد به دانشجویان به پایان رسید.

واحد تهران جنوب