انتصاب دکتر چگینی رئیس واحد تهران جنوب به عنوان رئیس شورای سیاست گذاری پویش مهر ماندگار

۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۵ کد : ۱۷۲۸۰ سایت خبرها

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، نشست شورای سیاستگذاری پویش مهر ماندگار با حضور دکتر چگینی رئیس واحد تهران جنوب، حجت الاسلام و المسلمین نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، حجت الاسلام والمسلمین دستجردی معاون دانشجویی و فرهنگی واحد و مسئول بسیج دانشجویی واحد برگزار شد.
در این جلسه به بررسی  راهبردهای عملیاتی پویش مهر ماندگار که توسط بسیج دانشجویی واحد به عنوان دبیر جلسه در خصوص نقش آفرینی در حوزه محرومیت زدایی کودکان کم بضاعت دانش آموزی ارائه گردید، پرداخته شد.
همچنین در انتهای جلسه طی حکمی از سوی سازمان بسیج دانشجویی ناحیه تهران بزرگ، دکتر چگینی به عنوان رئیس شورای سیاست‌گذاری پویش مهر ماندگار و طی حکمی از سوی شورای سیاستگذاری، سرکار خانم زهرا خداوردی به عنوان دبیر اجرایی پویش منصوب گردیدند.