با هدف بررسی زمینه های ارتباطات و همکاری های تخصصی علمی و فرهنگی صورت گرفت

بازدید اعضای هیات علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه مالایای مالزی از دانشکده فنی و مهندسی واحد تهران جنوب

۱۱ مرداد ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۷۲۸ خبر اصلی صفحه اخبار
گروهی از اساتید برجسته و متخصصان گروه مهندسی عمران دانشگاه مالایای مالزی از دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دیدن کردند.

بر پایه این گزارش، این دیدار به میزبانی دکتر ساسان محمدی، رئیس دانشکده فنی و مهندسی واحد تهران جنوب و تعدادی از اساتید گروه مهندسی عمران و با هدف آشنایی متقابل هر دو دانشگاه در ابعاد و جنبه­های مختلف علمی و نظام آموزشی وساختارهای فرهنگی هم چنین زمینه­های ارتباطات و همکاری های تخصصی وتبادلات و تعاملات علمی و فرهنگی انجام شد.

در این ملاقات دکتر محمد رهان کریم  که در راس این هیئت علمی به واحد جنوب تهران آمده بود علاوه بر سایر مذاکرات با هیئت دانشگاه میزبان ابراز امیدواری کرد که زمینه هایی فراهم آید تا دانشگاه متبوعه وی بزودی دانشجویان بورسیه اعزامی دانشگاه میزبان را در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد رشته های عمران و مهندسی مورد پذیرش قرار دهد. وی آمادگی دانشگاه مالایا را در خصوص زمینه های همکاری متقابل گوناگون اعلام داشت.

در این ملاقات مدیران و مسئولین مجله تخصصی تحقیقات علوم آب وابسته به واحد تهران جنوب نیز حضور داشتند. دکتر محمد زمین جومت  در پایان این مذاکرات اظهار داشت که این ملاقات برای ایشان بسیار ارزشمند و مغتنم بوده است وی ابراز امیدواری و تاکید کرد که این قبیل آشنایی ها و مذاکرات کماکان ادامه و استمرار داشته باشد.