نشست بررسی کتاب صعود چهل ساله با حضور آقای دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

۰۴ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۴ کد : ۱۶۶۳۴ سایت خبرها

به گزارش روابط عمومی، نشست بررسی کتاب «صعود چهل‌ ساله» از سوی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری واحد تهران جنوب با سخنرانی محمدحسن قدیری‌ابیانه، استراتژیست و سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک به صورت برخط در سامانه مجازی دانشگاه برگزار شد.
برپایه این گزارش، درابتدای این نشست حجت الاسلام نیکزاد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ضمن خیرمقدم به حاضرین توضیحاتی را در خصوص  اهداف این نشست و دستاوردهای انقلاب اسلامی از منظر رهبر معظم انقلاب و کتاب مذکور بیان نمود.
در ادامه محمدحسن قدیری‌ابیانه سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا در این نشست، به بیان مباحثی در مورد بودجه کشور علی الخصوص (صادرات نفت) پرداخت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به مقایسه بودجه ایران با سایر کشور ها پرداخت و بیان داشت: ایران قبل از تحریم ها روزانه 4 میلیون بشکه و بعد از شروع تحریم ها روزانه 300-700 هزار بشکه رسید که این تحریم‌های ظالمانه مشکلاتی را برای کشور و مردم عزیزمان به وجود آورد.
دکتر قدیری افزود: هم چنین باور مردم به این است که دولت باید نیاز های آنها را برطرف کند و همین طرز فکر باعث بوجود آمدن تنبلی و کم شدن انگیزه افراد برای تلاش شده است بطوریکه ساعت کاری مفید در ایران 22 دقیقه و در ژاپن 8 ساعت می باشد.
وی افزود: همانگونه که رهبر انقلاب فرمودند، دشمنان این کشور و این نظام همواره با تصویرسازی اشتباه علاوه بر منحرف کردن افکار ملت ایران، سعی می کنند تصویری غلط از ایران را به جهان منتشر کنند.
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا با بیان اینکه تصویرسازی اشتباه یک ملت در مورد خودش هم در جهت گیری های امروز و هم در راهبردهای آینده اثرگذار است، تصریح کرد: در نخستین گام باید این تصویرسازی اشتباه از کشور و نظام و ملت را اصلاح کنیم لذا نویسندگان کتاب «صعود چهل ساله» براساس شاخص های توسعه جهانی، درآمد ناخالص ملی، تولید ناخالص داخلی و شاخص های توسعه انسانی به دسته بندی دستاوردهای انقلاب پرداخته اند.
وی بیان داشت: ناراضی بودن مردم ایران نسبت به وجود اختلاف طبقاتی؛ در صورتیکه این مورد نیز در همه کشورها(حتی کشورهای پیشرفته و ثروتمند مثل آلمان و امریکاو...) نیز وجود دارد.
دکتر قدیری در بخش پایانی سخنان خود به بیان راهکارهای پیش رو برای برون رفت از مشکلات به وجود آمده بواسطه تحریم و تسریع در حرکت کشور پرداخت وبیان داشت: گویی که در گام دوم انقلاب به پشتوانه انبوهی از نظرات کارشناسی متخصصان در حوزه‌های مختلف از طرف رهبر معظم انقلاب در همه حوزه ها (از جمله اقتصاد) ارائه شده، تکیه بر توان داخلی با محوریت جوانان مومن انقلابی است. و انتقال این مطالب و مفاهیم به دانشجویان(نسل جوان) توسط اساتید و افراد آگاه باید صورت پذیرد.
این نشست با پرسش و پاسخ حاضرین به اتمام رسید.