پیام رئیس واحد تهران جنوب به مناسبت شروع نیم‌سال دوم سال تحصیل ۱۴۰۰-۱۳۹۹

۰۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۵:۴۲ کد : ۱۶۶۲۷ سایت خبرها

بسمه تعالی

آغاز نیم‌سال دوم سال تحصیلی 1400-1399 را که با ماه پرفیض و برکت رجب مقارن گردیده است، به همه دانشجویان محترم واحد تهران جنوب، و اساتید و کارکنان محترم این واحد تبریک عرض می نماید.

واحد تهران جنوب یکی از واحدهای پرافتخار دانشگاه آزاد اسلامی محسوب می شود و امید است با توجه به حمایت ­های بی‌­دریغ مسئولین محترم دانشگاه آزاد اسلامی و استان تهران و با عنایت به پتانسیل قابل توجه آن از لحاظ سطح علمی اساتید و دانشجویان محترم و وجود کارکنان مجرّب و دلسوز در واحد و سایر عوامل، به برترین واحد دانشگاه آزاد اسلامی در آینده­ ای نزدیک تبدیل شود.

نگارنده که دارای سی سال سابقه­‌ی کار در آموزش عالی کشور و ده سال سابقه­­‌ی مفید در فعالیت ­های بین­ المللی پژوهشی و آموزشی است، معتقد به برنامه­ ریزی بلند مدّت بوده و رجای واثق دارد که با همدلی، تلاش، توکّل، برنامه ریزی صحیح، رعایت اصل تکریم دانشجویان، اساتید و کارکنان استفاده از همه ظرفیت ­ها، و مهم­ تر از همه حرکت در مسیر نورانی ترسیم شده توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ­ای (مد ظله ­العالی) برای قدم برداشتن در چارچوب بیانیه ­ی گام دوم انقلاب، اجرای دقیق برنامه ­ها و قوانین دانشگاه آزاد اسلامی، و به­ ویژه توّجه به سند اسلامی شدن دانشگاه ­ها، می ­توان ضمن حل مشکلات موجود، این واحد را به حول و قوه الهی به یکی از دانشگاه ­های پیشتاز در سطح کشور و منطقه­ ی غرب آسیا تبدیل کرد.

در خاتمه برخود فرض می‌داند که از زحمات و تلاش­ های دلسوزانه و مجدّانه روسا و سایر مسئولین محترم واحد در سال ­های گذشته و به­ خصوص استاد گرانقدر جناب آقای دکتر رامین خواجوی تقدیر و تشکر نماید و به روح پرفتوح امام راحل (رضوان ا...تعالی علیه) و شهدای والامقام ایران اسلامی و جبهه‌ی مقاومت درود بفرستد.

با آرزوی سلامتی و تندرستی برای همه

دانشجویان، اساتید و کارکنان محترم