جلسه شورای واحد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در خصوص حجاب و عفاف

۲۲ تیر ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۶۵۲ رویدادهای فرهنگی واحد

به پیشنهاد معاونت فرهنگی جلسه شورای واحد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در خصوص حجاب و عفاف با حضور ریاست واحد، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد، معاونین ، رؤسای دانشکده ها و مدیران ستادی واحد تهران جنوب برگزار گردید. در این جلسه آقای دکتر هاشم زاده رئیس واحد تهران جنوب ضمن سخنانی بر لزوم دقت و مراقبت ویِژه برای اجرایی نمودن بخشنامه ریاست عالیه دانشگاه در خصوص ارتقاء فرهنگ حجاب و عفاف تأکید و از کلیه مسئولین واحد خواست در این زمینه اهتمام جدی داشته باشند. سپس حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا گل محمدی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد ضمن قرائت آیاتی از سوره نور اهمیت رعایت حجاب به عنوان یکی از ضروریات دین مبین اسلام تأکید نمود. پس از آن آقای دکتر سنائی معاون فرهنگی واحد ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص بخشنامه و انجام وظایف هر یک از متولیان از جمله گزینش، حراست ، حفاظت فیزیکی و انتظامات ، کمیته انضباطی بدوی دانشجویی، کمیته انضباطی کارکنان و کمیته انتظامی اساتید، در بعد سلبی و معاونت فرهنگی و سایر نهادهای فرهنگی واحد در بعد ایجابی اشاره نمود. پس از اظهار نظر مسئولین مختلف واحد در این خصوص راهکارهای اجرایی دقیق بخشنامه حجاب و عفاف مور تصویب قرار گرفت.