تهیه و توزیع ویژه نامه طوبای صحیفه به مناسبت ولادت امام زین العابدین (ع) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۱۶ تیر ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۶۴۱ رویدادهای فرهنگی واحد
به همت دفتر مطالعات و پژوهش های فرهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب ویژه نامه « طوبای صحیفه » به مناسبت ولادت امام زین العابدین (ع) تهیه و در سطح واحد توزیع گردید.این ویژه نامه شامل : نام و نشان ،کنیه و القاب، دوران پیش از امامت ، خلفای معاصر، دوران امامت امام سجاد (ع) ، معرفی صحیفه سجادیه، بعد سیاسی زندگی امام سجاد (ع) ، امام سجاد (ع) و حقوق اسلامی، عبادت امام و شهادت ایشان می باشد.