برگزاری مراسم سوگواری سالار شهیدان (ع) با رعایت پروتکل های بهداشتی در واحد تهران جنوب

۰۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۶:۳۷ کد : ۱۵۶۸۹ سایت خبرها

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، مراسم سوگواری سالار شهیدان (ع) پس از اقامه نماز جماعت و با حضور دکتر خواجوی رئیس واحد، حجت الاسلام نیکزاد سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونین، مدیران، اساتید و کارکنان در نماز خانه مجتمع فنی و مهندسی برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام نیکزاد در باب قیام امام حسین (ع)، فضیلت محرم و عاشورا و نیز شخصیت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و شهادت ایشان مطالبی را بیان داشت.

در ادامه آقایان علی عبداله زاده مدیر حراست واحد و محسن یوسفی از مداحان اهل بیت علیهم السلام  به ذکر مصیبت پرداختند.

گفتنی است پس از پایان مراسم عزاداران حسینی با حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه به مقام شامخ شهدای والا مقام ادای احترام کرده و با نثار فاتحه یاد و خاطرشان را گرامی داشتند.