برای نخستین بار در سطح دانشگاه آزاد اسلامی صورت پذیرفت:

اخذ مجوز انتشار کتاب به صورت ایبوک

۰۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۴ کد : ۱۵۶۸۶ سایت خبرها

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، دفتر انتشارات علمی و امور کتابخانه های واحد تهران جنوب موفق به اخذ مجوز انتشار کتاب پردازش تصاویر حرارتی پزشکی با استفاده از Matlab از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه­های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد.

برپایه این گزارش، با توجه به تأکید رئیس واحد تهران جنوب مبنی بر ­چاپ کتاب به صورت ای بوک و کاهش هزینه­های چاپ کتاب دفتر انتشارات علمی و امور کتابخانه های این واحد دانشگاهی برای نخستین بار در سطح دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور موفق به اخذ مجوز انتشار کتاب پردازش تصاویر حرارتی پزشکی با استفاده از Matlab ترجمة آقای دکتر کامبیز رهبر­ به صورت ای بوک شد.

شایان ذکر است به منظور ترغیب سایر واحدهای دانشگاهی استان و آگاهی اعضای هیئت علمی و دانشجویان از نشر دیجیتال به زودی از این کتاب مذکور رونمایی خواهد شد.

دسترس آسان به کتاب به ­خصوص با شیوع ویروس کرونا، مقرون به صرفه ­بودن قیمت کتاب برای دانشجویان و امکان عدم اختصاص فضا برای نگهداری کتاب از دیگر مزایای این نوع کتاب ها می باشد.