وب سایت مرکز آزمون IELTS دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شد. کلاس های آمادگی IELTS با همکاری مرکز آزمون های استاندارد در دانشگاه آزاد اسلامی برگزارمی شود

۲۱ خرداد ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۵۴۰ خبر اصلی صفحه اخبار
آنا:رئیس مرکز آزمون های استاندارد دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به استقبال چشمگیر کشورهای همسایه ایران نظیر روسیه، ارمنستان، عراق و پاکستان برای شرکت در آزمون IELTS ،از راه اندازی وب سایت مرکز آزمون IELTS دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www.iauset.com خبر داد.

به گزارش آنا، محسن عسکری رئیس مرکز آزمون های استاندارد دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام این خبر افزود:به منظور رفاه حال داوطلبان و اطلاع رسانی از چگونگی ثبت نام و نحوه برگزاری آزمون های
IELTS در دانشگاه آزاد اسلامی وب سایت این مرکز راه اندازی شد.
وی ادامه داد:کلیه اطلاعات مربوط به شرایط ثبت نام ، رزرو و تاریخ برگزاری آزمون ها بر روی این سایت که به دو زبان فارسی و انگلیسی طراحی شده ،قرار گرفته است.
وی یادآور شد:سایت مذکور مجهز به سامانه پرداخت هزینه ثبت نام به صورت آن لاین بوده و داوطلبان می توانند به کلیه اطلاعات مربوط به تعداد شرکت کنندگان و مراکز برگزاری آزمون ها دسترسی یابند.
عسگری ادامه داد: 10 مرکز در راستای توسعه کمربندی مراکز برگزاری آزمون
IELTS در سراسر کشور،راه اندازی خواهند شد که تا کنون مجوز تاسیس نخستین مرکز در کرمانشاه اخذ شده است.
وی یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی تنها مجری برگزار کننده آزمون های
IELTS مطابق با استانداردهای موسسه IDP در خاورمیانه است که خوشبختانه در بازرسی های به عمل آمده و ارزیابی های صورت گرفته از سوی این موسسه ؛ چک لیست موارد اصلاحی ارائه شده به این مرکز سفید بوده که این مساله حاکی از کیفیت بسیار بالای برگزاری این آزمون ها و دقت و صحت آن دارد.
عسکری خاطرنشان کرد:تمامی مراحل اجرایی مربوط به برگزاری آزمون از لحظه ثبت نام تا تولید کارنامه ، شامل برگزاری آزمون،هیات ممتحنه، مراقبین،تصحیح اوراق،ارزیابی مهارت های
Speaking, lessening, Writing و Reading بر عهده مرکز آزمون IELTS دانشگاه آزاد اسلامی می باشد.
رئیس مرکز آزمون های استاندارد دانشگاه آزاد اسلامی ، به فعالیت برخی از موسسات آموزشی در ایران که لزوما دارای استانداردهای مورد نیاز برای برگزاری کلاس های آموزشی
IELTS نیستند، اشاره کرد و افزود:به منظور افزایش کیفیت آزمون ها و سطح دانش زبان انگلیسی داوطلبان، دانشگاه آزاد اسلامی در آینده ای نزدیک اقدام به برگزاری دوره های Pre-IELTS می کند.
عسکری ادامه داد:کلاس های آمادگی
IELTS با همکاری مرکز آزمونهای استاندارد و با استانداردهای بین المللی در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی خواهد شد و بدین ترتیب داوطلبان علاوه بر آشنایی با سیلابس ها و مواد درسی مورد نیاز با آمادگی کامل در آزمون حضور خواهند یافت.
وی تصریح کرد:اجرای طرح آموزش مجازی (الکترونیکی)
IELTS نیز در حال بررسی است که پس از تصویب و تائید نهایی اجرایی خواهد شد.