با حضور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی مراسم تجلیل از قهرمانان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

۲۹ فروردین ۱۳۸۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۴۵ دانشجویی
ایسکانیوز: مراسم تجلیل از قهرمانان دانشگاه آزاد اسلامی با حضور ورزشکاران و دکتر جاسبی رییس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، در این مراسم که با سرود جمهوری اسلامی ایران راس ساعت 12 امروز شنبه در محل دانشگاه علوم و تحقیقات برگزار شد، در ابتدای برنامه کلیپی از افتخارات بازیکنان و قهرمانان دانشگاه آزاد اسلامی پخش شد.
سهرابیان مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه مراسم توضیحاتی راجع به افتخارات تیم های کاراته و تکواندو در فروردین ماه به خبرنگاران ارایه کرد ضمن آنکه درخصوص قهرمانی والیبال ساحلی دانشگاه آزاد اسلامی توضیحات لازم متذکر شد و همچنین در مورد ورزش دانشگاهی نکات ویژه ای را به صورت گزارش به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی منتقل کرد.
وفاییان سرپرست و مدیر فنی تیم دوچرخه سواری دانشگاه آزاد اسلامی عنوان داشت: دکتر جاسبی به تنهایی حامی بزرگ ورزشکارن و دانشجویان بوده و ایشان از ابتدا توانسته برای اشاعه ورزش دانشجویی کارهای اساسی انجام دهد.
در ادامه برنامه خدایاری نایب قهرمان تیم کاراته اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی در سال گذشته حمایت خوبی را از ورزشکاران انجام داد و از اینکه دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی هستم بسیار افتخار می کنم زیرا اکنون جوی را می بینم که قبل از آن در هیچ دانشگاهی ندیده بودم و امیدوارم این حمایت ها امسال نیز ادامه یابد و همه ورزشکاران با تمام وجود پرچم دانشگاه آزاد اسلامی را به احتزاز در آورند.
نماینده کشتی فرنگی نیز با ارایه توضیحاتی درخصوص حضور این تیم و کسب افتخارات سال های گذشته خواستار حضور دانشگاه آزاد اسلامی در لیگ برتر کشتی شد.
در ادامه مراسم صافی مربی تیم کاراته دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشت: دانشگاه آزاد اسلامی چتز ورزشی را میان همه دانشجویان باید وسیعتر سازد تا صلابت و شادابی را شاهد باشیم.
بعد از پایان اظهارنظرات حاضرین دکترجاسبی در سخنرانی خود عنوان داشت: از اینکه در بین ورزشکاران هستم بسیارخوشحالم و ما در همه ابعاد در دانشگاه آزاد اسلامی تلاش هستیم تا بتوانیم قله های افتخار را فتح کنیم به ورزش همگانی و حرفه ای توجه داریم و به مساله تربیت قهرمانان برای حضور در عرصه های بین المللی نگاه ویژه ای داریم.
وی ادامه داد: در سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی توانست بیشترین مدال و افتخارات ورزشی را در سطح کشور به دست آورده و در تورنمنت های بین المللی شرکت کند و ما برای توسعه تربیت بدنی رشته های متعددی را پیش بینی کرده ایم وهمه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ملزم به داشتن فضای اختصاصی برای فعالیت های ورزشی هستند.
وی افزود: نزدیک به سه میلیون متر مربع فضای ورزشی داریم که به هر دانشجو دو متر مربع فضا می رسد تاکنون بیش از 1200 مدال و احکام قهرمانی در سطوح مختلف داخلی و خارجی به دست آمده که این افتخار متعلق به همه ملت ایران است و ما باید تلاش کنیم تا در سال 89 بهتر از سال گذشته عمل کنیم.
دکتر جاسبی درخصوص جوائز قهرمانان دانشگاه عنوان داشت: در نظر داریم همه نوع حمایت را از ورزشکاران به عمل آوریم.
وی ادامه داد: در نظر داریم برای ورزشکاران و اشاعه ورزش بین قهرمانان امکانات لازم را فراهم کرده تا آنان با خیالی آسوده به کسب افتخارات خود ادامه دهند.
در ادامه مراسم قهرمانان در رشته های مختلف ورزشی که صاحب عناوین مختلف شده بودند جوایز خود را از ریاست دانشگاه آزاد اسلامی دریافت کردند.
در پایان این مراسم از حسین ناطقی، امیر زرگری، عباس سعیدی تنها، محمود پراش، قربان علی وفائیان (مدیر فنی) ، غلامحسین کوهی (سرمربی) ، در رشته دوچرخه سواری و از امید نوروزی از واحد مرودشت ، حمید ریحانی از واحد شیراز ، طالب نعمت پور از واحد تهران مرکزی و امیرعلی اکبری از واحد اسلامشهر در تیم کشتی فرنگی و همچنین از میلاد خدایاری صاحبی از واحد کرج ، جمشید حسینی از واحد تهران مرکزی و رضا خداشناس نایب قهرمانان آسیا در تیم کاراته به عنوان قهرمانان ملی دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات آسیایی و جهانی سال 2009 میلادی توسط دکتر جاسبی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر و تشکر شد.