دانشکده علوم انسانی واحد تهران جنوب برگزار می کند مسابقه وبلاگ نویسی با موضوعات فرهنگی و سیاسی

۲۵ فروردین ۱۳۸۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۳۹ فرهنگی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، و در راستای توسعه، ترویج و تقویت تفکر فرهنگی و سیاسی دانشجویی، مرکز مطالعات و پژوهش های فرهنگی، سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری یک دوره مسابقه وبلاگ نویسی برگزار می کند.

بر پایه این گزارش موضوع فرهنگی این مسابقه وبلاگ نویسی «ایران خود را چگونه بسازیم» و نیز «تاثیر قطع مناسبات ایران و آمریکا بر سیاست خارجه ایران» موضوع سیاسی وبلاگ نویسی می باشد.

طبق اعلام نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از علاقه مندان دعوت به عمل می آید جهت ثبت نام به دانشکده علوم انسانی ساختمان شماره2 (مرکز هشت) به آدرس: خیابان انقلاب- خیابان جمالزاده شمالی- بعد از بلوار کشاورز- نبش کوچه خسرو- خیابان شهید علیرضا دائمی- روبروی سازمان آب- دفتر مطالعات و پژوهشهای نهاد رهبری مراجعه نموده و یا نام و نام خانوادگی، موضوع انتخابی و رشته تحصیلی خود را به شماره 09354378481 ارسال نمایند.