۲۵ فروردین ۱۳۸۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۳۸ دانشجویی
برگزاری پنج دوره مسابقات بین المللی روبوکاپ با چنین گستردگی و موفقیتی، باعث افتخار است . به گزارش آنا، دکتر ملاباشی ، معاون دانشجویی وزیر علوم ، تحقیقات و فن آوری در مراسم اختتامیه مسابقات ضمن قدردانی از حضور تیم های ایرانی و خارجی شرکت کننده در مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران، برگزاری چنین مسابقات عظیمی را نشان دهنده ی توانمند های دانشگاه آزاد اسلامی دانست و گفت : خدا را شکر می کنم در ربع قرنی که از تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی می گذرد ؛ این مرکز علمی برای کشورمان افتخار آفرینی های زیادی کسب کرده است .
معاون وزیر علوم افزود : دانشگاه آزاد اسلامی بخش عظیمی از بار آموزش عالی را در کشور عهده دار است و وزارت علوم سعی می کند؛ زحمات گسترده ای را که در این دانشگاه انجام می شود به صورت قانونی درآورد و حل مسائل و مشکلات این دانشگاه را از وظایف خود می داند .
دکتر ملاباشی با اشاره به برگزاری پنج دوره از مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران توسط دانشگاه آزاد اسلامی قزوین یادآور شد : اگر سابقه برگزاری همایش های بین المللی را در ایران مرور کنیم می بینیم که مسوولان چند سال برای برگزاری یک دوره همایش بین المللی وقت می گذارند و دیگر توان برگزاری دوره های بعد را ندارند ، به همین دلیل سابقه برگزاری پنج دوره همایش و مسابقاتی ، همچون مسابقات روبوکاپ آزاد ایران در کشور وجود ندارد و باید از دکتر موسی خانی رییس کمیته ملی روبوکاپ ایران و رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و همکاران شان که با تحمل زحمات فراوان زمینه ی برگزاری چنین مسابقاتی با چنین گستردگی را فراهم کردند ؛ تقدیر و تشکر کنم .
وی در پایان گفت : امیداورم کسب این موفقیت ها برای کشورمان هم چنان ادامه داشته باشد .