برگزاری مراسم به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۳۵۵ رویدادهای فرهنگی واحد

به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مراسمی به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در محل نمازخانه آن دانشکده بر گزار گردید. در این مراسم که به مدت دو روز برگزار شد حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا احمدی و حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا حیدری در دو روز مختلف در باره مناقب و فضایل بانوی اسلام به ایراد سخنرانی پرداختند در این مراسم همچنین آقای مهدویان از مداحان اهل بیت علیهم السلام به ذکر مصیبت پرداخت.