به همت بسیج اساتید واحد تهران جنوب برگزار شد:

کرسی آزاد اندیشی تحت عنوان «استارت آپ های معدنی»

۰۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۳ کد : ۱۳۴۶۴ سایت خبرها

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، به همت بسیج اساتید واحد تهران جنوب کرسی آزاد اندیشی با عنوان «استارت آپ های معدنی» با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی، مسئول بسیج اساتید واحد تهران جنوب، رئیس خانه معدن استان قم و جمعی از استادان و دانشجویان رشته های فنی و مهندسی به ویژه مهندسی معدن در سالن آمفی تئاتر مجتمع فنی و مهندسی برگزار گردید.

بر پایه این گزارش، در این مراسم دکتر قدرت اله محمدی، دکتر محمد کهندل و دکتر صابر عمورسولی آرانی به سخنرانی در خصوص بررسی مشکلات، تهدیدات و موانع و از طرف دیگر توانمندی ها و امکانات مادی و معنوی ایران اسلامی در حوزه های صنایع مربوط به معادن و نفت و از جمله اهمیت توجه به نقش دانشگاه ها و دانشگاهیان در این خصوص و لزوم راه اندازی استارت آپ ها در روند برطرف نمودن مشکلات اقتصاد دولتی و شکوفایی اقتصادی پرداختند.

در این مراسم همچنین به پرسش های مطروحه از سوی تعدادی از اساتید و دانشجویان حاضر در جلسه به صورت شفاف و تخصصی پاسخ لازم از سوی سخنرانان حاضر ارائه گردید.

پخش کلیپ تصویری راجع به وضعیت جهانی منابع و استخراج نفت و سخنرانی یکی از دانشجویان مهندسی نفت در خصوص نرم افزارهای حفاری نفت از دیگر بخش های مراسم بود.