نخستین جلسه شورای سیاست گذاری «نخستین همایش فناوری های نوین در انرژی و مواد» برگزار شد

۲۴ دی ۱۳۹۷ | ۱۷:۴۵ کد : ۱۳۴۵۲ سایت خبرها

‌‌‌‌‌‌‌به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، اولین جلسه شورای سیاست گذاری «نخستین همایش فناوری های نوین در انرژی و مواد» با حضور رئیس واحد دکتر جواد علمایی، معاون پژوهش و فناوری دکتر خواجوی، مدیرکل پژوهش استان دکتر بلباسی، مدیر کل خدمامت پژوهشی دکتر گیاهی، مدیر دفتر ارتباط با صنعت دکتر افضل و جمعی از اعضای هیات علمی واحد برگزار شد.

برپایه این گزارش، در ابتدای جلسه دکتر علمایی در صحبت هایی ضمن برشمردن دستاوردهای این دانشگاه در حوزه انرژی و مواد، در رابطه با اهداف و ماموریت های این همایش توضیحاتی را بیان داشت.

وی ضمن حمایت از این رویداد علمی اظهار امیدواری نمود که با اجرای رویدادهای در راستای برنامه علمی تعیین شده برای واحد هر روز به سمت دانشگاه حل مسئله نزدیکتر شویم.

در ادامه دکتر علمایی با اشاره به برگزاری جشنواره انرژی و مواد که در آذر ماه سال جاری در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد، از این جشنواره به عنوان پل ارتباطی میان فعالان حوزه صنعت با دانشگاه یاد کرد و بیان داشت: بر گزاری این همایش نیز می تواند نشان دهنده حرکت پیوسته واحد تهران جنوب در راستای دستیابی به اهداف کلان تعیین شده دانشگاه آزاد اسلامی باشد.

در ادامه معاون پژوهش و فناوری واحد دکتر خواجوی ضمن خیرمقدم به حاضرین جلسه بر قدم گذاری در راستای دستیابی به اهداف برنامه علمی «انرژی ومواد» تعیین شده برای واحد تهران جنوب تاکید نمود.

وی اظهار داشت: دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده نیازمند همکاری و همیاری تمامی اجزای سیستم است که خوشبختانه این مسئله در واحد تهران جنوب منصه ظهور رسیده است.

دکتر خواجوی در ادامه با اشاره به اهداف برگزاری همایش «فناوری های نوین در انرژی و مواد» گفت: این همایش دو روزه در جهت نیل به برنامه علمی و بدنبال آن تبیین دانشگاه مسئله محور است. برگزاری این همایش مقدمه ای جهت برنامه آتی نظیر همایش بین المللی در حوزه مواد و انرژی است که به حول و قوه الهی بعد از برگزاری این همایش انجام خواهد پذیرفت و در حال حاضر طرح نامه آن حاضر شده است.

دکتر افضل مدیر ارتباط با صنعت واحد تهران جنوب نیز گزارشی از نحوه گرفتن مجوز برگزاری همایش از سازمان مرکزی، گرفتن نمایه ISC و اخذ موافقت هفت عنوان مجله ISI ، علمی پژوهشی وزارتین و دانشگاه آزاد اسلامی جهت داوری مجدد و چاپ مقالات برگزیده ارائه نمود.

در ادامه این جلسه دکتر سرایی به عنوان دبیر کمیته علمی توضیحاتی را در مورد اعضای کمیته، محورهای همایش، برناه های پیش رو ارائه نمود.

جلسه مذکور با گفتگو و ارائه برنامه های پیشنهادی و موارد مختلف در رابطه با همایش و مصوباتی در این راستا پایان یافت.