تجلیل از اعضای تیم بتن متخلخل دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۱۸ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۸ کد : ۱۳۴۵۰ سایت خبرها

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، مراسم تقدیر از تیم دانشجویی TJ101 مجتمع فنی و مهندسی واحد با حضور دکتر خواجوی معاون پژوهش و فناوری واحد، دکتر محمدی رئیس مجتمع فنی و مهندسی، دکتر گیاهی مدیرکل پژوهش و اعضای تیم بتن متخلخل واحد برگزار شد.

برپایه این گزارش، در این مراسم دکتر خواجوی ضمن تجلیل از این تیم اظهار امیدواری نمود که این روند ادامه دار باشد. همچنین وی در مورد استارت آپ پیشروی واحد صحبت نمود و از دانشجویان جهت حضور در این رویداد دعوت بعمل آورد.

در ادامه دکتر محمدی رئیس بسیج اساتید واحد و استاد راهنمای تیم مذکور ضمن ارج گذاری به عملکرد این تیم، در مورد دستاوردهای این تیم صحبت کرد. وی اظهار امیدواری کرد که در دوره های آینده این تیم به مقام های بهتری دست یابد.

همچنین دانشجویان نیز در ارتباط با روند مسابقات و برنامه های پیش رو صحبت هایی اظهار داشتند.

در پایان، از اعضای این تیم با اهدای لوح تجلیل بعمل آمد. لازم بذکر است که این تیم در بیست و یکمین دوره مسابقات انجمن بین المللی بتن آمریکا ( ACI ) شاخه ایران در گرایش بتن متخلخل به رتبه سوم دست یافتند.

اعضای تیم دانشجویی بتن متخلخل متشکل از مهیار فعلی، مائده عظیمی، سید علیرضاعلوی، شهاب الدین قهرمانی و محمد رضا ترابی خالدی زیر نظر استاد راهنمای خود دکتر قدرت الله محمدی در این دوره از رقابت‌ها حضور داشتند.