کانون جرعه نور (کانون نماز) دانشکده صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار نمود:جلسه پرسش و پاسخ با محوریت روابط دختر و پسر و ازدواج

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۳۳۴ رویدادهای فرهنگی واحد
به همت کانون جرعه نور (کانون نماز) دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب جلسه پرسش و پاسخ با دو موضوع روابط دختر و پسر و ازدواج در سالن آمفی تئاتر آن دانشکده برگزار شد.

در این جلسه که با حضور حجت الاسلام و المسلمین گریوانی از مبلغین حوزه برگزار شد، در باره نیاز انسان به ارتباط با حدود شرعی روابط دختر و پسر، چگونگی برقراری ارتباط از دیدگاه اسلام، عدم پیشرفت به علت عدم راحتی ارتباطات توسط دانشجویان مباحثی مطرح شدو به سوالات داشجویان در این زمینه پاسخ داده شد. در پایان نیز در خصوص موضوع جلسه و چگونگی روند برگزاری آن نظر سنجی بعمل آمد. گفتنی است معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب اقدام به تأسیس کانون های مختلف بویژه کانون جرعه نور در دانشکده های واحد نموده است تا بستر مناسبی برای ترویج و نشر فرهنگ اسلامی بویژه فرهنگ اقامه نماز فراهم گردد.