برگزاری مراسم اختتامیه نخستین جشنواره داخلی نمایشنامه خوانی نیمکت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۳۳۳ رویدادهای فرهنگی واحد
به همت کانون تئاتر و با نظارت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب نخستین جشنواره داخلی نمایشنامه خوانی نیمکت در سالن آمفی تئاتر آن دانشکده برگزار شد.

این جشنواره که به منظور آشنایی دانشجویان با آثار فاخر ایرانی و خارجی و نمایشنامه نویسان و نیز آشنایی دانشجویان با هنر نمایشنامه خوانی با رویکرد بسط و گسترش فرهنگ نمایشنامه خوانی بر پا شد. در 21 اردیبهشت ماه به کار خود پایان داد. در مراسم اختتامیه برترین های طراحی پوستر ، اجرا، نقش خوان زن ، نقش خوان مرد و کارگردان معرفی و جوایزی به آنها اهدا گردید.