درواحد تهران جنوب برگزار شد تجلیل از نمازگزاران برترواحد تهران جنوب

۲۶ اسفند ۱۳۸۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۲۶ فرهنگی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب وبه همت ستاد اقامه نماز معاونت این واحد مراسم تجلیل از نماز گزاران برتر واحد برگزار شد . در این مراسم که با حضور دکتر اسفندیار رئیس واحد حجت الاسلام والمسلمین گل محمدی مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد و دکتر سنائی معاون فرهنگی واحد و جمعی از اعضای هیات علمی،کارکنان و دانشجویان واحد برگزار گردید؛ دکتر اسفندیار از فعالیت های ستاد اقامه نماز،معاونت فرهنگی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد تهران جنوب در خصوص اشاعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز تقدیر و به نماز گزاران برتر واحد تبریک گفت .

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین گل محمدی به ایراد سخنرانی کوتاه پرداخت و ضمن شاد باش به مناسبت اعیاد گذشته و پیش رو از نماز گزاران برتر تقدیر نموده و با اشاره به احادیثی از معصومین(ع) اهمیت نماز اول وقت و نماز جماعت بیان نمود . در پایان مراسم به 10 نفر از نمازگزاران برتر واحد              ( شامل یک نفر امام جماعت ، 2نفر استاد ، و 2 نفر ، و 2 نفر کارمند . 5 نفر دانشجو ) هدایایی اهدا گردید.

همچنین در این مراسم به 17 نفر از فرزندان مکلف کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی به رسم یاد بود هدایایی اهدا شد .