برگزاری مراسم ولادت پیامبر اکرم (ص) و ولادت امام جعفر صادق (ع) در دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۶ اسفند ۱۳۸۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۲۴ فرهنگی
به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده فنی دانشگا آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مراسم بزرگداشت ولادت پیامبر اکرم (ص) و نیز ولادت امام جعفر صادق (ع) در محل نماز خانه آن دانشکده برگزار گردید.

در این مراسم که جمعی از دانشجویان استادان و کارکنان دانشکده حضور داشتند حجت الاسلام پور موسوی پیرامون مقام و شخصیت رسول اکرم(ص) و ضرورت رسالت انبیا سخنانی ایراد نمود. در ادامه یکی از مداحان اهل بیت ابیاتی را در مدح پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع) قرائت کرد در پایان از شرکت کنندگان در مراسم پذیرایی بعمل آمد.