برگزاری مراسم اختتامیه نمایشگاه ، منطقه ای آثار فرهنگی – علمی ، هنری دانشگاهیان با موضوع «نماز ، معراج عاشقان» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۱۹ اسفند ۱۳۸۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۲۳ فرهنگی
مراسم اختتامیه سومین نمایشگاه منطقه ای آثار فرهنگی – علمی ، هنری دانشگاهیان با موضوع «نماز ، معراج عاشقان» با حضور رئیس واحد و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه ازاد اسلامی واحد تهران جنوب ، معاونان فرهنگی و روسای دفاتر فرهنگ اسلامی واحد های منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی و منتخبین نمایشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار شد.

در این مراسم دکتر اسفندیار رئیس واحد تهران جنوب ضمن حمایت از انجام فعالیت های دانشگاهی و دانشجویی در مقوله نماز مطالبی را در مورد اهمیت و تأثیر هنر در زندگی فردی و روابط اجتماعی بیان نمود.

در این مراسم دکتر سنائی معاون فرهنگی واحد تهران جنوب نیز ضمن ارائه گزارشی از روند نمایشگاه افزود : این نمایشگاه در سطح واحدهای منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی و در رشته های هنری شامل خوشنویسی ، گرافیک ، نقاشی ، فیلم و عکس ، صنایع دستی و فعالیت های انتشاراتی و در رشته های علمی شامل ادبیات ، تحقیق و پژوهش و رایانه با موضوع نماز برگزار گردید.

وی افزود: در این نمایشگاه 80 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که پس از داوری به 34 اثر جوایز نفیسی اهدا گردید.

در ادامه دکتر سنائی متن پیام جناب آقای دکتر مظاهری معاون محترم فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به این نمایشگاه را قرائت کرد.در انتهای مراسم منتخبین لوح تقدیر و جوایز خود را دریافت کردند. گفتنی است بیشترین آثار ارائه شده در این نمایشگاه متعلق به استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهارن جنوب بود.