برگزاری مسابقه کتابخوانی در خصوص امر به معروف و نهی از منکر در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۰۱ رویدادهای فرهنگی واحد
به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مسابقه کتابخوانی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر ویژه دانشجویان آن دانشکده برگزار شد.

گفتنی است سوالات مسابقه برگرفته از کتاب امر به معروف و نهی از منکر اثر حجت الاسلام و المسلمین قرائتی بود که توسط دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده تهیه و بین دانشجویان دانشکده توزیع گردید و به برندگان جوایزی اهدا شد.