برگزاری دوره وبلاگ نویسی ویژه دانشجویان دانشکده صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۰۰ رویدادهای فرهنگی واحد

به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دوره وبلاگ نویسی ویژه دانشجویان آن دانشکده توسط آقای مهندس صالحی از اعضای هیأت علمی به مدت 16 ساعت برگزار گردید. گفتنی است دانشجویان در این دوره چگونگی وبلاگ نویسی،  امنیت در وبلاگ نویسی ، استفاده از تصویر، صوت و ویدیو در وبلاگ، قالب وبلاگ و تنظیمات ، کپی رایت و ذکر منبع در وبلاگ نویسی، آشنایی با ابزارهای جانبی وبلاگ نویسی و بهینه سازی وبلاگ برای موتورهای جستجو را فرا گرفتند.