برگزاری نشست تخصصی تبیین فریضه امر به معروف و نهی از منکر از منظر قرآن و حدیث ، در دانشکده حقوق، علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۹۸ رویدادهای فرهنگی واحد

به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده حقوق ، علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب نشست تخصصی با عنوان تبیین فریضه امر به معروف و نهی از منکر از منظر قرآن و حدیث برگزار گردید. در این نشست حجت الاسلام و المسلمین همتی در خصوص اصل مسئله امر به معروف و نهی از منکر از نظر قرآن و اهل بیت علیهم السلام، راهکارهای امر به معروف و نهی از منکر برای جوانان و آثار و نتایج امر به معروف و نهی از منکر ، شیوه ها و روشهای امر به معروف و نهی از منکر را بعنوان یک تکلیف همگانی مورد بررسی قرار داد. در انتهای نشست به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد.