در مسابقات والیبال دانشجویان منطقه 8 دانشگاه واحد تهران جنوب سوم شد

۲۹ فروردین ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۷۹ اخبار ورزشی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، تیم والیبال برادران این واحد در مسابقات والیبال دانشجویان منطقه 8 دانشگاه بر سکوی سوم ایستاد.

بر پایه این گزارش، در این دوره از مسابقات که به میزبانی واحد رودهن و با حضور 14 تیم برگزار شد، تیم والیبال دانشجویان این واحد توانست پس از تیم واحد های اسلامشهر و رودهن به مقام سوم نائل شود. اعضای تیم والیبال دانشجویان واحد تهران جنوب را در این دوره از مسابقات، محمد جعفر صالحی، جواد حامدی، میثم حق بین، آرش میرزا حسینی، سعید تنیان، علیرضا نیک نام، امیر صفری، صادق کمالی، هوشنگ تفرشی، حامد سیف، کاوه سلیمی، امیر محمدی بودند که با مربیگری محمد صالح و سرپرستی محمد علی عزتی عازم این مسابقات شده بودند.