در مسابقات بسکتبال دانشجویان منطقه 8 دانشگاه واحد تهران جنوب رتبه دوم را کسب کرد

۲۹ فروردین ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۷۷ اخبار ورزشی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، تیم بسکتبال برادران این واحد موفق به کسب مقام دوم مسابقات منطقه 8 شد.

بر اساس این گزارش، در این مسابقات که با حضور 12 تیم و به میزبانی واحد رودهن برگزار شد، تیم واحد تهران جنوب توانست پس از تیم واحد تهران مرکز بر سکوی نایب قهرمانی بایستد. همچنین تیم واحد علوم و تحقیقات رتبه سوم را از آن خود کرد. تیم بسکتبال این واحد را احمد ملکی، امیر حسین نوری، حجت حق بین، حسین ره انجام، بهزاد بیک، سجاد نورعلی، آرن صفرلو، محمد باتوانی، سید مرتضی صادق سادات درکه، آروتین درکانی، کیارش دباغیان، امیر حسین گودرزوند چگینی همراهی می کردند که جلیل یعقوب زاده و محمد علی عزتی مربی‏گری و سرپرستی این تیم را بر عهده داشتند.