در مسابقات بسکتبال خواهران منطقه 8 دانشگاه تیم واحد تهران جنوب سوم شد

۲۹ فروردین ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۷۶ اخبار ورزشی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، تیم بسکتبال خواهران این واحد در مسابقات بسکتبال خواهران منطقه 8 دانشگاه به مقام سوم رسید.

بر پایه این گزارش، در این دوره از مسابقات که به میزبانی واحد رودهن و با حضور 10 تیم برگزار شد، تیم بسکتبال خواهران واحد تهران جنوب، پس از تیم واحد های تهران مرکزی و علوم تحقیقات بر سکوی سوم ایستاد.

اعضای تیم بسکتبال خواهران این واحد را بهناز فولادی، سمیه محمدی، سحر حاجی بابا، آیلار دهناد، شادی دارستانی، مینا شمس بری، سیده نیکناز حجت، نیلوفر رجبی، پروین قاسمی، زهرا معینی فر، هدیه رحیمی زاده و سمیه وزیری تشکیل می دادند که با مربیگری معصومه ترک زبان و سرپرستی لیلا آرمین در این دوره از مسابقات حضور یافتند.