نقدو بررسی کتاب «استراتژی اقیانوس آبی» در دانشکده مهندسی واحد تهران جنوب

۲۹ فروردین ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۷۵ سایت خبرها
به گزارش روابط عمومی دانشگده آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، جلسه نقد و بررسی کتاب «استراتژی اقیانوس آبی» در دانشکده مهندسی صنایع این واحد برگزار شد.

بر پایه این گزارش، در این جلسه که با هدف تقویت فرهنگ کتاب و کتابخوانی، نقد و نقد پذیری در سالن آمفی تئاتردانشکده مهندسی صنایع این واحد برگزار شد، دکتر شکیب از اعضای هیات علمی این دانشکده به معرفی این کتاب و پروفسور جان کیم و دکتر رن مابورن، نویسندگان این کتاب پرداخت و گفت: این کتاب برای اولین بار در سال 2005 چاپ شد و عنوان پر فروشترین کتاب سال را به خود اختصاص داده است. وی افزود: تا کنون چند ترجمه مختلف از این کتاب در ایران چاپ شده و تاثیراتی در جامعه دانشگاهی و صنعتی داشته است. وی سپس مفاهیم تفکر استراتژیک و برنامه ریزی استراتژیک را بطور مختصر مطرح و چار چوب کلی کتاب را در بستر مفاهیم استراتژیک تبیین کرد. دکتر شکیب با ذکر چند سوال در خصوص دیدگاه استراتژی اقیانوس آبی نکات قوت و ضعف این دیدگاه را برشمرد. در ادامه این جلسه دکتر مهناز پیروزفر، یکی از مترجمین این کتاب و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع واحد تهران جنوب به توضیح برخی نکات پرداخت و گفت: کمیته ای جهانی برای توسعه مفاهیم استراتژی اقیانوس آبی و رفع نواقص آن تشکیل شده است.