«کیمیاگر» پائولوکوئیلیو در دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی تهران جنوب نقد شد

۲۹ فروردین ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۷۴ سایت خبرها
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، جلسه نقد و بررسی کتاب «کیمیاگر» اثر پائولوکوئیلیو در دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی این واحد برگزار شد.

بر پایه این گزارش، در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، جلسه نقد و بررسی کتاب «کیمیاگر» اثر پائولوکوئیلیو نویسنده نامدار برزیلی با حضور جمعی از دانشجویان، در سالن آمفی تئاتر دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی این واحد برگزار شد. در این جلسه دهبد از اساتید ادبیات فارسی به نقد و بررسی کتاب مذکور و شرح و توضیح نقات قوت و ضعف آن پرداخت.

وی در این جلسه با معرفی پائولوکوئیلیو و سیر فعالیتهای او گفت: داستان کتاب کیمیاگر با داستانی که در دفتر ششم مثنوی معنوی مولانا جلال الدین رومی عارف و شاعربزرگ ایرانی آمده است برابر است همچنین داستان نمادگرای شازده کوچولو، اثر آنتوان دوسنت اگزوپری را نیز می توان با این داستان در کنار هم قرار داد.

در پایان این جلسه به سوالات مطرح شده از سوی دانشجویان پاسخ داده شد.