برگزاری مراسم ولادت حضرت زینب (س) در دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۹ فروردین ۱۳۹۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۷۲ رویدادهای فرهنگی واحد

به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار مراسم جشنی در محل نماز خانه آن دانشکده برگزار شد.در این مراسم خانم دکتر احتسابی در رابطه با زندگی حضرت زینب (س)، به ایراد سخنرانی پرداخت و مواردی از قبیل علم الهی ، عبادت و بندگی ، عفت و پاکدامنی، ولایت مداری، روحیه بخشی ، صبر ، ایثار، شجاعت ، شهامت  ، فصاحت و بلاغت را در ابعاد شخصیت آن بانوی بزرگوار بیان نمود. در ادامه آقای کریمی از مداحان اهل بیت علیهم السلام به مولودی خوانی پرداخت.