ستاد اقامه نماز معاونت فرهنگی تهران جنوب برگزار کرد مسابقه کتابخوانی با عنوان خانواده

۱۹ اسفند ۱۳۸۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۷ فرهنگی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب ،به همت ستاد اقامه نماز معاونت فرهنگی این واحد، مسابقه کتابخوانی تحت عنوان خانواده از کتاب "یکصدوچهارده نکته درباره نماز" اثر حجت الاسلام و المسلمین قرائتی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب ،به همت ستاد اقامه نماز معاونت فرهنگی این واحد، مسابقه کتابخوانی تحت عنوان خانواده از کتاب  "یکصدوچهارده نکته درباره نماز" اثر  حجت الاسلام و المسلمین قرائتی برگزار کرد.

بر پایه این گزارش ، در این مسابقه که با هدف تبیین نقش مطلوب و موثر والدین به ویژه والدین به ویژه مادران در انتقال آموزه های دینی به فرزندان ، ارتقای دانش و بینش والدین نسبت به نماز و تشویق و ترغیب والدین بر مطالعه پیرامون نماز ویژه همسران (بانوان) کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب انجام شد، بر تعداد 15 نفر از برگزیدگان جوایزی اهدا ء شد.