برگزاری جشن نوروز توسط کانون های تئاتر و شعر و ادب دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۵ اسفند ۱۳۸۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۹۸ رویدادهای فرهنگی واحد

کانون های تئاتر و شعر و ادب دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با همکار دفتر فرهنگ اسلامی آن دانشکده برنامه جشن نوروز را برگزار نمودند. در این برنامه ابتدا اعضای کانون شعر و ادب به شعر خوانی و مشاعره در باب بهار و نوروز پرداختند. در ادامه اعضای کانون تئاتر برنامه نمایشنامه خوانی نمایش « آسیابون ها» نوشته فرشاد جعفری را به کارگردانی سارا حدادی اجرا نمودند. نقش خوان های این نمایشنامه خانم ها نیلوفر شایانی، شادی خواجه ، فائزه کریمی و سارا حدادی از فعالان کانون تئاتر دانشجویی دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب بودند.