برگزاری مراسم تجلیل ازاساتید نمونه درس آشنایی با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۳ اسفند ۱۳۸۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۷۹ رویدادهای فرهنگی واحد

به همت کانون قرآن و عترت معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب طی مراسمی که در محل نماز خانه این واحد دانشگاهی برگزار گردید ازاساتید نمونه درس آشنایی با قرآن کریم تجلیل به عمل آمد. در این مراسم که رئیس واحد ، مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، معاونین واحد و جمعی از اساتید ، دانشجویان و کارکنان حضور داشتند،پس از سخنان آقای دکتر اسفندیار رئیس واحد از به ایراد سخنانی پرداخت . در این مراسم به آقایان مهدی مسجدی و رضا غفار زاده و خانم ها نوشین تاجیک و مرجان سادات حسینی میرصفی از اساتید نمونه گروه قرآن تقدیر و به رسم یاد بود به نامبردگان هدایایی اهدا گردید.