ثبت نام آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی از سوم اسفند ماه

۰۱ اسفند ۱۳۸۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۱ آموزشی
ایسکانیوز: معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نام نویسی داوطلبان آزمون سراسری رشته های پزشکی و غیرپزشکی این دانشگاه برای سال تحصیلی آینده از دوشنبه سوم اسفند آغاز می شود.
به گزارش گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، محمدرضا مهراد فر، معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: ثبت نام تا 15اسفند ادامه خواهد داشت و متقاضیان می توانند با خرید دفترچه راهنمای ثبت نام و کارت اعتباری از مراکز پستی سراسر کشور با مراجعه به پایگاه مرکز آزمون به نشانی www.azmoon.org به صورت اینترنتی ثبت نام کنند.
وی اظهار داشت: داوطلبان رشته های پزشکی و پاره وقت برای4 "رشته محل" و داوطلبان رشته های غیر پزشکی برای6 "رشته محل" می توانند ثبت نام کنند.
معاون مرکز آزمون ادانشگاه آزاد اسلامی گفت: آزمون رشته های غیرپزشکی17و18 تیر و آزمون رشته های پزشکی "اول مرداد" سال آینده برگزار خواهد شد.
در آزمون سراسری 88 این دانشگاه در رشته های غیرپزشکی حدود640هزار داوطلب و در رشته پزشکی162هزار و857 نفر شرکت داشتند.
**افزایش داوطلبان کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد
معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت:در آزمون کارشناسی ارشد این دانشگاه برای سال تحصیلی سال آینده بیش از440 هزار داوطلب در277رشته ثبت نام کرده اند.
محمد رضا مهرادفر افزود: این تعداد نسبت به سال قبل 15درصد افزایش داشته است.
وی تصریح کرد:آزمون 23 تا 25 اردیبهشت سال آینده برگزار خواهد شد.
معاون مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی درباره آزمون دوره های کاردانی پیوسته این دانشگاه هم گفت: سال های قبل آزمون دوره کاردانی سالی دو بار برگزار می شد اما بر اساس تصمیمات از امسال سالی یک بار برگزار می شود که آزمون امسال مرداد گذشته برگزار شد.
مهرادفر افزود: ثبت نام آزمون دورهای کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی سال آینده اوایل اردیبهشت انجام خواهد شد و آزمون آن مرداد برگزار می شود.
به گزارش ایسکانیوز، آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی، برای سال تحصیلی آینده نیز عصر امروز آغاز می شود.
آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی در سه نوبت تا عصر فردا ادامه خواهد داشت.
بیش از20هزار داوطلب در166رشته در آزمون دکتری تخصصی این دانشگاه به رقابت می پردازند.