پیام رئیس واحد تهران جنوب به مناسبت آغاز هفته بسیج

هفته مبارک و فرخنده بسیج فرصت مغتنمی است برای تجدید میثاق با آرمان‌های بلند حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار بسیج و بیعتی با بزرگ بسیجی دلاور مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) است. بی تردید؛ بسیج و بسیجی نماد اخلاص و تداعی گر ایثار و دلاوری، پرچمدار ولایت مداری، شکوه جهاد و خدمت رسانی خالصانه، صادقانه و بی منت و سمبل مقاومت در برابر ظلم است؛ در واقع امروز بسیج تنها یک نهاد نیست بلکه یک تفکر و منش است.

ادامه مطلب

مراسم راه‌اندازی «پویش ملی مِهر استادی» برای کمک به دانشگاهیان آسیب دیده از کرونا در واحد تهران جنوب گالری

آیین مواسات و هم بستگی استادان و مدرسان با جمعیت آسیب دیده از همه گیری کرونا در دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشی، کاربردی و مهارتی کشور با عنوان پویش ملی مهر استادی برگزار شد.

ادامه مطلب

مصاحبه داوطلبان غیرایرانی متقاضی تحصیل در دوره‌های دکتری واحد تهران جنوب برگزار شد گالری

صبح امروز جلسه مصاحبه دانشجویان غیرایرانی متقاضی تحصیل در مقطع دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و با حضور دکتر خواجوی رئیس دانشگاه و دیگر مسولین و اعضای هیئت علمی در این واحد دانشگاهی برگزار شد.